Ne găsești în toată țara în magazinele
Kaufland, Cora și Carrefour hypermarket.

CompetitionBerile Transylvania au castigat European Beer Challenge Londra 2020

9 februarie 2021by hbtadmin
post European Beer Challenge

 

HB Traditional Brewery tocmai a uimit industria la cea mai importanta competitie de bere din Europa.

„European Beer Challenge este o competitie extrem de stricta”, a declarat Adrian Handrau, fondatorul HB Traditional Brewery. „Acesta este cel mai inalt nivel de recunoastere din industrie – Oscarurile lumii berii.”

Adrian Handrau continua … „Metoda de degustare Triple Blind Tasting folosita de European Beer Challenge inseamna ca judecatorilor nu li se transmite nicio informatie despre probele de bere pe care le degusta. Nu pot vedea sticla. Nu stiu din ce tara provine. Nu au nicio indicatie a pretului. In plus, nu isi discuta parerile unii cu ceilalti. Deci castigarea a 3 premii la European Beer Challenge 2020, care constau in aur pentru Amber Delight, argint pentru After Dark si bronz pentru HAB, este o onoare enorma, fiind singura bere romaneasca premiata pentru toate sortimentele din portofoliu. Intreaga noastra echipa si toti sustinatorii nostri ne impartasesc victoria. Multumim tuturor pentru tot sprijinul si increderea acordate de-a lungul timpului.

London County Hall a gazduit degustarea finala pe 24 noiembrie, anul trecut. Sub privirea legendara a London Eye, cele mai interesante beri din lume s-au luptat pentru a-i impresiona pe exigentii judecatori europeni de la Beer Challenge. Printre judecatori s-au numarat reprezentanti de marca ai hotelului The Ritz, Bibendum si Venus Wine & Spirit Merchants PLC.

Mii de esantioane din 39 de tari s-au luptat umar la umar. Printre participantii cu profil inalt s-au numarat Brouwerij Van Steenberge, Hertog Jan, Tommy’s Brewing Company, Privatbrauerei Waldhaus si Brasserie du Mont-Blanc.

Imbratisand principiile de productie ale unei retete de origine bavareza de abatie, Transylvania este singura bere romaneasca doppelbock. O fuziune de traditie, calitate si ingrediente naturale, toate desavarsite in gustul echilibrat al berii Lager, care se regaseste in trei sortimente, Amber Delight ( bere ambra), After Dark ( bere neagra) si HAB (bere blonda).