BERILE NOASTRE

Descoperiti berile noastre artizanale Lager mestesugarite cu iscusinta de mesterii nostri berari in tancuri orizontale pentru mai multa consistenta si un gust distinct. De aceea nicio alta bere nu seamana cu berile noastre.

Transylvania DoppelBock – Amber Delight

Singura bere romaneasca doppelbock, cu o reteta unica, de origine bavareza de abatie, care a devenit populara in secolul al XVII-lea.
Se pozitioneaza ca o bere traditionala, premium cu o mostenire culturala variata si bogata asemenea zonei de provenienta – Transilvania, menita sa fie un inlocuitor elegant al paharului de vin rosu, savurata atat la masa in combinatie cu mancaruri complementare cat si acasa dupa o zi lunga.

CARACTERISTICI
CARACTERISTICI
STIL
Doppelbock – Lager

TIMP DE FERMENTATIE
La baza + 50 zile

CULOARE
Ambra

CONCENTRATIE ALCOOL
Vol. 7.2% alc., EP: 16°P

RECOMANDARE DE SERVIRE
Servita din pahar la 4°C

ASPECT
Dens, limpede sau usor opalescent

NIVELUL CARBONATARII
Moderata, datorita procesului 100% natural de fermentare indelungata, fara dioxid de carbon adaugat

INGREDIENTE NATURALE CALITATIVE
Maltul, sursa de apa si drojdia sunt productie proprie

Transylvania DoppelBock – After Dark

Singura bere romaneasca doppelbock, cu o reteta unica, de origine bavareza de abatie, care a devenit populara in secolul al XVII-lea.
Se pozitioneaza ca o bere traditionala, premium cu o mostenire culturala variata si bogata asemenea zonei de provenienta – Transilvania, menita sa fie un inlocuitor elegant al paharului de vin rosu, savurata atat la masa in combinatie cu mancaruri complementare cat si acasa dupa o zi lunga.

CHARACTERISTICS
CHARACTERISTICS
STIL
Doppelbock – Lager

TIMP DE FERMENTATIE
La baza + 50 zile

CULOARE
Neagra

CONCENTRATIE ALCOOL
Vol. 7.2% alc., EP: 16°P

RECOMANDARE DE SERVIRE
Servita din pahar la 4°C

ASPECT
Dens, limpede sau usor opalescent

NIVELUL CARBONATARII
Moderata, datorita procesului 100% natural de fermentare indelungata, fara dioxid de carbon adaugat

INGREDIENTE NATURALE CALITATIVE
Maltul, sursa de apa si drojdia sunt productie proprie

Classic HAB –  Transylvania’s Finest Lager

Se pozitioneaza ca o bere Lager calitativa, cu fermentatie naturala, premium si reprezentativa zonei Transilvania.
Lager este gustul berii cu care toata lumea este familiara, insa reteta HAB este imbunatatita datorita texturii mai catifelate si usor mai aromate obtinute in procesul natural de fermentatie de 30 de zile. Cu un volum de 5% alcool, ea este o bere usoara, de consum larg si cu un gust fresh si racoritor.

CHARACTERISTICS
CHARACTERISTICS
STIL
Lager

TIMP DE FERMENTATIE
La baza + 30 zile

CULOARE
Blonda

CONCENTRATIE ALCOOL
Vol. 5% alc., EP: 11°P

RECOMANDARE DE SERVIRE
la 4°C

ASPECT
Fin si compact

NIVELUL CARBONATARII
Moderata, datorita procesului 100% natural de fermentare indelungata, fara dioxid de carbon adaugat

INGREDIENTE NATURALE CALITATIVE
Maltul, sursa de apa si drojdia sunt productie proprie

SAMBURGER – Blonde Lager

Se pozitioneaza ca o bere accesibila dar calitativa, oferind celor sensibili la pret posibilitatea de a consuma berea artizanala. Este singura bere artizanala la PET din Romania iar acest aspect seteaza brand-ul aparte. O bere lejera, la vol. 4.5% alc., in care prezenta porumbului este notabila printr-un gust mai dulce, usoara, de consum larg si cu un gust fresh.

CHARACTERISTICS
CHARACTERISTICS
STIL
Lager

TIMP DE FERMENTATIE
La baza + 30 zile

CULOARE
Blonda

CONCENTRATIE ALCOOL
Vol. 4.5% alc., EP: 10°P

RECOMANDARE DE SERVIRE
la 4°C

ASPECT
Compact

NIVELUL CARBONATARII
Moderata, datorita procesului 100% natural de fermentare indelungata, fara dioxid de carbon adaugat

INGREDIENTE NATURALE CALITATIVE
Maltul, sursa de apa si drojdia sunt productie proprie

INSTRUCTIUNI DETALIATE PENTRU CONSUMAREA BERII

Alege paharul potrivit pentru berea potrivita
Formele diversificate ale paharelor accentuează aromele și gustul berilor noastre. Pentru o experienta completa, vă recomandăm să vă lăsați inspirați de un pahar cu o formă similara a celui de vin pentru servirea berii doppelbock iar pentru berile lager folositi un pahar cu o forma similară cu o lalea.
Turnati berea intr-un unghi de 45°
Spuma este foarte importanta pentru a ajunge la adevaratele arome ale berii. De asemenea, protejeaza consistenta aromelor prin decadenta. Cand paharul este pe jumatate plin, indreptati-l incet pana ajungeti sa turnati in centrul paharului.
Completeaza-ti masa
Combina berea Transylvania Dark cu arome afumate, dulci si picante, ca in cazul preparatelor pe gratar, iar pentru Transylvania Amber pregatiti aperitive cu struguri, branzeturi si bruschette sau carne rosie.
HAB reda echilibrul mancarurilor grase si satioase, ca somonul, pizza si preparatele prajite.
Depozitati corect intr-o locatie rece si intunecata
Este important să păstrați berea într-o zonă rece, departe de lumină, căldură și la o temperatură constantă. Berile noastre sunt perfecte atunci când sunt păstrate la temperaturi de 4-7 ° C.