BERE ARTIZANALA
DESAVARSITA

GASESTE
BEREA CRAFT
PREFERATA

http://hbtbere.ro/ro/wp-content/uploads/2019/10/anim50.gif
Calitatea cere timp

Folosim metoda de fermentare in tancuri orizontale, timp de 30-50 zile, pentru a fauri un lagar artizanal desavarsit.

Naturala pana la capat

Nu adaugam niciodata nimic din ceea ce natura nu ofera de la sine, de aceea berea noastra nu este imbogatita cu dioxid de carbon.

Gust desavarsit

Traditia si iscusinta maestrilor nostri berari se masoara in calitatea texturii si aromele unice perfect echilibrate ale berilor noastre.

01234567890012345678900123456789001234567890

INFIINTAREA FABRICII DE BERE

012345678900123456789001234567890

% PROCESE CERTIFICATE

012345678900123456789001234567890012345678900123456789001234567890

HL/ AN - CAPACITATEA DE PRODUCTIE

0123456789001234567890

EXPERIENTA MAESTRILOR BERARI

GASESTE DIFERENTA

Alege reteta potrivita pentru tine
Transylvania DoppelBock - Amber Delight
Transylvania DoppelBock – Amber Delight
Timp de fermentatie indelungat – peste 50 de zile. Aroma fructata, dulce-amaruie si o textura catifelata.
Recomandare de servire la 4°C.
Transylvania DoppelBock - After Dark
Transylvania DoppelBock – After Dark
Timp de fermentatie indelungat – peste 50 de zile. O textura catifelata cu note placute de ciocolata neagra amaruie si toast. Recomandare de servire la 4°C.
Classic HAB - Blonde Lager
Classic HAB – Blonde Lager
Reprezentativa zonei Transilvania cu o fermentatie naturala de 30 de zile. O bere echilibrata, lejera cu un gust dulce-amarui la final. Recomandare de servire la 4°C.

POVESTEA DIN SPATELE BERILOR NOASTRE

http://hbtbere.ro/ro/wp-content/uploads/2019/10/HAB-pt-site-homepage.jpg